08:00 - 08:30 30 mins
Registration and badge collection
08:30 - 08:50 20 mins
Chair’s Opening Remarks - Why do CPAs, CFOs and the finance function need to take note of cyber security?
  • Jim Bourke - Partner, WithumSmith+Brown
08:50 - 09:35 45 mins
Info
Panel: Current cyberthreat landscape
  • Kristin Judge - CEO & President, Cybercrime Support Network
  • Moderator Jim Bourke - Partner, WithumSmith+Brown
  • Joyce Shen - Investment Director and Operating Partner, Tenfore Holding
  • Harish Kambhampati - Senior Director, Risk and Compliance - Business Technology Services, Warner Music Group
  • What kinds of threat exist and examples of cybercrime
  • What poses the biggest risk to businesses
  • Why should CPAs take note?
09:35 - 10:20 45 mins
Identifying and assessing cyber risks
  • David X Martin - Founder & Managing Partner, David X Martin LLC
10:20 - 10:50 30 mins
Networking & Exhibition Break
10:50 - 11:40 50 mins
Info
Selecting your cybersecurity framework
  • Mark Cornish - Leader - U.S. Cyber Security Attestation Services, PwC
  • Jim Fox - Principal - U.S. Cyber Security and Privacy Attestation Leader, PwC
  • Cybersecurity risk management
  • Understanding your needs
  • Frameworks on offer
11:40 - 12:20 40 mins
Info
Securing your organization and being transparent towards stakeholders
  • Rocher Cyrus CPA, CGMA - Managing Director, Global International Management
  • Understanding how you can leverage the AICPA Cybersecurity Risk Management Program and the Description Criteria to secure your organization and to be transparent towards stakeholders.
12:20 - 13:20 60 mins
Networking Lunch & Exhibition Break
13:20 - 14:20 60 mins
Info
So you’re under attack: Simulating the financial and business impacts of cyber attack
  • Moderator Kevin Duffey - Managing Director, Cyber Rescue Alliance
  • Karen Randall - Chair, Cyber Security & Data Privacy, Connell Foley LLP
  • Harish Kambhampati - Senior Director, Risk and Compliance - Business Technology Services, Warner Music Group
  • David X Martin - Founder & Managing Partner, David X Martin LLC

This session simulates the cascade of commercial consequences that follow a catastrophic breach. Expert panellists will explain how the shock, speed and ambiguity of a large data breach can paralyse large companies. Delegates will be invited to comment and vote on as the simulation progresses, considering issues such as:

  • Triage: where to deploy limited resources
  • Collaboration: who to involve and call on for support
  • Values: how to make urgent decision during extending uncertainty
14:20 - 15:00 40 mins
Info
The show must go on: business continuity
  • John Giordani - Chief Information Security Officer, NCheng LLP
  • The importance of having a plan
  • Backup systems
  • Where does the responsibility sit?
  • Drills and readying the strategy 
15:00 - 15:20 20 mins
Networking & Exhibition Break
15:20 - 16:00 40 mins
Info
Panel: Protecting yourself from attack
  • John Giordani - Chief Information Security Officer, NCheng LLP
  • Diana Salazar - Consulting CISO, Formerly College of American Pathologists (CAP)
  • Joseph Brunsman - VP & CCO, Chesapeake Professional Liability Brokers
  • Before an attack occurs, what can you do to protect you and your company
16:00 - 16:45 45 mins
Info
Panel: Data Protection & Privacy: Staying compliant in a global world
  • Sean Stein Smith - Assistant Professor, Lehman College (CUNY)
  • Bonnie Butlin - Co-Founder & Executive Director, Security Partners' Forum
  • Diana Salazar - Consulting CISO, Formerly College of American Pathologists (CAP)
  • Joyce Shen - Investment Director and Operating Partner, Tenfore Holding
  • Regulation: 
    • US vs EU
    • GDPR
    • What are different states doing?
  • What are your responsibilities?
  • What does the customer want?
16:45 - 17:30 45 mins
Panel: Cybercrime and responding to the customer
  • Kristin Judge - CEO & President, Cybercrime Support Network
  • Jessica Robinson - CEO, PurePoint International
  • Joseph Brunsman - VP & CCO, Chesapeake Professional Liability Brokers
17:30 - 17:40 10 mins
Chair’s Summation and Close of Day 1
  • Jim Bourke - Partner, WithumSmith+Brown